Serveis de comunicació digital

eines de comunicació digital
disseny web responsive
infografies animades interactives
posicionament seo sem
publicacions digitals
desenvolupament d'aplicacions

 

Som un estudi de desenvolupament d'eines digitals interactives establert al Maresme que compta amb la col·laboració d'un equip multidisciplinari de persones que dia a dia treballen perquè cada projecte sigui el millor per a tu i per al teu negoci. Som entusiastes i unim esforços en una clara aposta per la innovació i la creativitat. Donem valor afegit a tot el que fem i, sobretot, sabem que cada cas és únic i, per tant, que calen solucions personalitzades per treure profit de la inversió en tot moment.

Eines de comunicació digital

Solucions efectives de comunicació digital

Som un equip de professionals multidisciplinaris que volem donar respostes a tots els emprenedors, mitjanes i petites empreses que desitgin actualitzar i adaptar les seves eines de comunicació visual i aplicatius de productivitat al seu model de negoci. Posem tot un ventall de recursos audiovisuals al teu servei, des del desenvolupament d'una web corporativa i el seu posicionament dins la xarxa, fins a la creació d'aplicacions digitals interactives, catàlegs interactius, infografies animades, manuals tècnics, etcètera.

Desenvolupament WEB

Disseny web personalitzat · Actualitzacions

Els darrers avenços en desenvolupament web. Els nostres projectes web multiplataforma amb Responsive Design, HTML5, CSS, JavaScript, etc. (combinats amb un disseny ben cuidat) són eines de comunicació d’allò més poderoses. Et podem oferir una web corporativa, una web dinàmica autogestionable, portals, una botiga electrònica, microsites promocionals, portfolis, etc. El teu negoci i la teva imatge es donaran a conèixer arreu del món.

Desenvolupament d'aplicacions

Eines digitals interactives per al teu negoci

Aplicacions per a tauletes tàctils i ordinadors per processos de productivitat , comunicació corporativa, distribució i venda dins les empreses. Oi que voldries que el teu equip de professionals tingués les eines tecnològiques més actuals? Donem solucions informàtiques amb assessorament i serveis de manteniment.

Publicacions digitals interactives

Revistes, catàlegs, instruccions, infografies

Les publicacions digitals interactives et permeten estalviar despeses d'impressió i distribució. Convertim la teva documentació impresa en publicacions digitals amb infinites possibilitats i serveis.
Catàlegs digitals, revistes digitals interactives, memòries, butlletins professionals... ara pots comunicar-te sense límits.

Posicionament SEO-SEM

Estratègies de màrqueting electrònic

Si no et troben, no existeixes!. La importància d’aparèixer a les primeres posicions dels cercadors requereix una bona estratègia de comunicació i el seguiment de ben a prop del que fa la competència. T'oferim les eines que et permetran disposar de totes les mètriques web i estadístiques de la teva empresa i controlar-les en tot moment per tal d'assolir les primeres posicions als cercadors.

Consultoria i manteniment

Professionals entusiastes.

Som entusiastes de les noves tecnologies i et podem oferir solucions globals de comunicació i productivitat digital que estem convençuts que potenciaran molt el rendiment del teu negoci. Descobreix-les i gaudeix de totes les possibilitats que tens al teu servei; nosaltres et farem costat.