E-mail Màrqueting

Web design · Web upgrade · Web promotion

Google Adwords

E-MAIL MARKETING

Enviaments personalitzats i segmentats per audiències de Newsletters


Tant si vols captar nous clients com si pretens fidelitzar els que ja tens, l'e-mail màrqueting és sempre l'estratègia més efectiva. I és que un alt percentatge de la població revisa cada dia el seu correu electrònic, el que suposa una gran oportunitat per a tots aquells que ens dediquem a el màrqueting en línia. L'e-mail màrqueting consisteix en l'enviament de correus electrònics a una sèrie de contactes, prèviament analitzats i classificats, oferint-los informació del seu interès, a través de la qual es pugui aconseguir la consección d'un objectiu de màrqueting.

Per què apostar per una estratègia d'email marketing?

Campanyes de publicitat amb newsletters

El e-mail màrqueting és caracteritza pel seu enfocament estratègic. Realitzem un estudi previ de mercat i de les necessitats del nostre client per poder dissenyar l'estratègia adequada, portem a terme diferents proves anti-spam i d'A/B per assegurar-nos de l'eficiència del nostre e-mail i mesurem cadascun dels resultats per millorar constantment. 

S'adapta a diferents objectius

Promocionar un esdeveniment, captar nous clients, incrementar el trànsit web, aconseguir més leads, fidelitzar als teus clients. L'e-mail màrqueting serveix per a gairebé qualsevol classe d'objectiu.

Ofereix una gran segmentació

De fet, la clau de l'èxit de l'e-mail màrqueting està en segmentar el públic adequadament per fer-li arribar el missatge apropiat.

Proporciona un ROI molt elevat

L'e-mail màrqueting és una de les accions de l'màrqueting més eficaces i amb més ROI.

Canal de comunicació ràpid i directe

No trobaràs un millor canal de comunicació per a posar-te en contacte amb els teus clients.

Accessible 

Qualsevol persona pot tenir accés a aquest canal a través de diferents dispositius.

Interactiu

Pots incloure imatges, sons i vídeos en el missatge que li enviïs als teus clients.

Personalitzable

A tothom ens agrada que ens parlin de tu a tu i amb un missatge personalitzat, una opció que brinda l'e-mail màrqueting.

S'ajusta al teu pressupost

A l'e-mail màrqueting grans empreses i pimes competeixen en igualtat de condicions, a l'ésser un dels canals més econòmics.

Mesurable

Pots saber qui obre els e-mails, a quins llocs fan clic els teus usuaris, quins assumptes prefereixen, o en quin horari estan més receptius.

¿Vols fidelitzar els teus clients i estar present constanment amb ells?

Si us plau, ompli el següent formulari i ens posarem d'inmediat en contacte.

FORMULARI DE CONTACTE