Comunicació digital per empreses

Som un estudi multidisciplinari que dóna respostes a totes les necessitats de comunicació digital, que ajudin a consolidar i posicionar la imatge de les seves marques i de la seva empresa. Per assolir-ho, projectem la seva presència en tots i cadascun dels canals digitals existents i potenciem la interacció amb les seves audiències potencialment interessades.

Cada repte és un motiu més per tot el nostre equip per continuar avançant i aprenent cada dia a ser millors en tot el que fem.
Personalitzarem el seu projecte fins que vostè estigui satisfet.

Informis de totes les possibilitats que té al seu servei; nosaltres li farem costat.

Serveis de comunicació i màrqueting digital

Web design · Web upgrade · Web promotion

Google Adwords

Vàrem néixer com agència de Màrqueting Digital l'any 2006 amb la finalitat d'assessorar i desenvolupar projectes digitals tenint com a objectiu rendibilitzar al màxim possible la inversió dels nostres clients dins els diferents canals i entorns digitals.

Són molts i cada cop més, els factors a tenir en compte a l'hora de dur a terme projectes globals de màrqueting i comunicació digital.
Coneixem i analitzem amb profunditat totes les possibilitats i canals  actuals i els adaptem al seu projecte per tal de crear les millors perspectives d'èxit a l'activar les diferents campanyes publicitaries.

Ens agrada ser transparents en el tracte i la gestió i ens agrada també explicar de forma entenedora tot el que desenvolupem i el perquè ho fem. Som entusiastes de les noves tecnologies i oferim solucions globals de comunicació i productivitat digital. Estem convençuts que potenciarem el rendiment digital del seu negoci.


Contacti amb nosaltres!

Anàlisis

Informe inicial dels seus recursos online actuals i també un estudi complet de la seva competència dins l'entorn digital; webs, publicitat, xarxes socials, etc.

Planificació

Recopilades i analitzades  totes les dades de l'informe inicial, podrem planificar conjuntament amb el client un projecte de màrqueting global.

Estratègia

Estudi i creació d'estratègies, continguts, posicionament, publicitat i temps d'execució en cadascuna de les plataformes on actuarem.

Objectius

Informes mensuals de rendibilitat de tots els seus projectes així com punts de millora i recopilació d'objectius assolits. Tot en el màrqueting digital és mesurable!

Desenvolupem tots els seus projectes digitals
Consultoria de Marketing digital

Si us plau, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè per estudiar i projectar conjuntament els seus objectius empresarials dins l'entorn digital

FORMULARI DE CONTACTE