Manteniment Web Analítica web
Google Analytics

Web design · Web upgrade · Web promotion

Google Analytics

MANTENIMENT I ANALÍTICA WEB

Li agradaria saber com es comporten els usuaris quan entren a la seva web? Vol saber per què alguns us abandonen ràpidament? Necessita conèixer les ràtios de conversió de la seva tenda en línia?

L'analítica web té la resposta a tots els seus interrogants.

Amb l'analítica web, és possible mesurar l'èxit d'una web. Podrem donar resposta a qualsevol inquietud que tingui sobre com es comporten els usuaris a la seva web. Obtindrem en temps real múltiples dades que finalment podrem estudiar i analitzar per dur a terme les millores que siguin oportunes dins la web per assolir els objectius prefixats.

MESURAR I QUANTIFICAR


Proposem un servei integral d'analítica web en el qual analitzem, mesurem i quantifiquem les principals mètriques de la seva pàgina web, personalitzant-les d'acord amb les seves necessitats, sector i públic objectiu.

Mensualment, generem un informe de resultats amb les dades obtingudes en cada un dels KPI, i també us diem què significa totes les dades recopilades per saber què és el que està passant amb els usuaris de la vostra web.

De conformitat amb els resultats obtinguts, us suggerim una sèrie de millores per aconseguir que la vostra pàgina web pugui assolir les fites que s'ha plantejat tant a curt com a llarg termini.

PER QUÈ CAL MESURAR-HO TOT?

· Per reconèixer en profunditat el seu públic objectiu.

· Per fixar objectius i millorar les taxes de conversió.

· Per identificar possibles errors en el disseny i usabilitat de la seva web.

· Per conèixer i poder estudiar les estratègies pròpies i les de la seva competència.

· Per descobrir noves oportunitats de negoci.

· Per millorar i incrementar el ROI (retorn de la inversió).

· Per aconseguir fidelitzar els seus clients.

Analitzar les dades és la clau de l'èxit

Manteniment i analítica web

Manteniment complet de la seva web, gestions de hosting i dominis així com creació d'informes mensuals amb Google Analytics

QUOTA DE MANTENIMENT MENSUAL

Estigui tranquil amb les actualitzacions i el manteniment continuo de la seva web. Actualitzarem els continguts tant de text com en l'àmbit fotogràfic quan desitgi i sense tenir cap classe de molèstia ni cost afegit.

INFORME MENSUAL GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics és una excel·lent eina d'analítica web. Estigui al corrent en tot moment de les interaccions que hi fan els usuaris. Analitzar correctament és el primer pas per fer millores i adaptar-se al client.

INFORMES DE RENDIMENT TRIMESTRAL

Trimestralment es desenvoluparan informes de rendiment que ajudaran a veure quins objectius i ROI s'han obtingut en els diferents projectes activats. Oferirem mesures correctores per assolir els objectius prefixats.

Què és Google Analytics?

Manteniment integral i analítica web personalitzada

Si us plau, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè

FORMULARI DE CONTACTE