SOCIAL MEDIA MARKETING


L'aparició i expansió de les xarxes socials ha marcat un abans i un després en la forma d'apropar-nos a el món exterior.
Aquesta transformació ha tocat tots els àmbits de l'ésser humà i les marques no s'han escapat d'això.
Ja no n'hi ha prou amb aparèixer en els cercadors i ocupar els primers llocs, les marques estan apropant-se cada vegada més a la seva audiència a través d'aquests canals de comunicació immediata on regnen dues paraules claus: immediatesa i feedback.

DETERMINEM I FIXEM ELS OBJECTIUS

Tota estratègia en màrqueting necessita uns objectius establerts prèviament. Desenvoluparem una estratègia de Social Media orientada a assolir uns objectius a curt i a llarg termini, tant de nombre de seguidors com d'engagement, perquè les accions estiguin orientades sempre a la consecució d'aquests objectius preestablerts.

ESTUDIEM EL SEU PÚBLIC OBJECTIU

No totes les xarxes socials serveixen per a totes les marques o negocis. Cal conèixer el nostre públic objectiu de cadascun dels projectes. Per tal de poder fer-ho, estudiem prèviament el seu públic objectiu que serà finalment el que orienti les estratègies a emprar.

VALORS DE LA SEVA MARCA

Cada marca o negoci té les seves peculiaritats i valors intrínsecs. Cal saber transmetre en tots els nostres missatges a les xarxes socials aquests valors únics i personalitzats per cadascun dels nostres potencials clients.

CONTINGUT VALIÒS PER L'AUDIÈNCIA

Aquest és un dels principals motius de desenvolupar estratègies de Social Media.
Cal donar valor als nostres continguts per tal d'aconseguir cada cop més seguidors a les diferents xarxes socials on actuem.

GESTIÓ DE LES XARXES SOCIALS

Cal planificar amb anterioritat tots els continguts a emetre a les diferents xarxes socials.
Només així, aconseguirem fidelitzar el nostre públic. La gestió del feedback amb l'usuari és també determinant a l'hora d'assolir l'èxit en nombre de seguidors i interactuacions a les diferents plataformes existents actualment.

ANÀLISIS I OPTIMITZACIÓ

Monitorem i analitzem mensualment els resultats de totes les estratègies actives a les seves xarxes.
El propòsit és millorar, corregir o adaptar les estratègies desenvolupades per tal d'assolir els objectius establerts.

Social Media Ads

Podem ajudar-lo a disenyar i optimizar la seva presencia al les diferents xarxes socials i crear projectes de Social Media Ads per no tan sols augmentar de forma considerable les visites a la seva web, sinò també per arribar al seu públic concret de manera més efectiva.

Establim els objectius de campanya. Segons el que vulgui comunicar o obtenir, establim el pla d'execució per aconseguir-ho, seleccionant les xarxes socials en què inserirem els anuncis, ja sigui Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, etc.

¿DESITJA ESTAR PRESENT A LES XARXES SOCIALS?

Dissenyem la campanya.
Organitzem els temps de lliurament i execució de cada pas.

Segmentem l'audiència. És important saber a qui ens adreçarem, així es modela el missatge perquè sigui atractiu per al públic.

Vam desenvolupar el contingut. Fusionem textos persuasius i cridaners amb peces d'art o audiovisuals que aconsegueixin comunicar de forma efectiva.

Creem "tracks" de seguiment. Aquesta és una de les eines amb què podem mesurar i rastrejar l'abast de la publicitat per tornar a comunicar-nos amb els clients potencials del teu negoci.

Monitoritzem la conversió. Disposem d'altres sistemes, a més dels oferts per cada medi social, per consultar l'abast de cada campanya i la seva efectivitat.

Elaborem informes de gestió. Lliurem, a l'acabar cada campanya, un informe amb el detall de l'import invertit i el que s'ha aconseguit amb això, bé sigui en vendes, captació de clients, interacció o abast de cada avís publicitari.

Optimitzem les campanyes per obtenir un millor ROI. L'objectiu és aconseguir publicacions efectives amb la mínima despesa de l'pressupost que disposis per a això.

Organitzem campanyes de retargeting. Amb aquesta estratègia podem oferir nous anuncis i beneficis a les audiència que ja ha mostrat interès en la teva proposta com a marca o servei.

Presents i actius a les xarxes socials

Si us plau, ompli el següent formulari i ens posarem d'inmediat en contacte amb vosté.

FORMULARI DE CONTACTE