Disseny i desenvolupament web multiplataforma

Web design · Web upgrade · Web promotion

Disseny i desenvolupament Web

Per desenvolupar una plana web, no tan sols és important tenir en compte factors com són; el bon disseny, els aspectes tècnics de programació o els mateixos continguts que es volen incloure.

Cal també, estar segurs que els diferents elements que la conformen es visualitzin correctament en tota mena de dispositiu amb una navegació fàcil i agradable per l'usuari.

També és necessari mostrar de manera ben estructurada la informació perquè arribi de manera eficaç i no deixar de banda temes tan cabdals actualment com són les bones pràctiques i implementacions SEO per tal d'assolir una bona indexació i posicionament en els diferents cercadors d'internet.

NAVEGABILITAT

Facilitat amb què un usuari pot desplaçar-se per totes les pàgines que componen un lloc web de manera fàcil i intuïtiva.

USABILITAT

És el grau establert d'una web per ser utilitzada pels usuaris per aconseguir els seus propòsits amb efectivitat, eficiència, satisfacció en un determinat context d'ús.

INTERACTIVITAT

És la capacitat de participació entre els usuaris i les diferents plataformes digitals.

ARQUITECTURA DE LA INFORMACIÓ

Cal organitzar, estructurar i disposar els diferents continguts de la web de manera clara, intuïtiva i eficaç per l'usuari i també pels cercadors.

Portfoli web

Una web ja no és tan sols una simple targeta de presentació,
La seva web potser el millor dels seus comercials.

Webs en constant millora

Amb la tecnologia més actual desenvolupem webs amb atractius dissenys que també inclouen tota mena d'imatge, vídeos, animacions, infografies i altres elements interactius perquè l'usuari obtingui la millor experiència possible en visitar la seva web.

Disseny web responsive

Espais web que s'adapten  a poder ser visualitzades correctament des de qualsevol dispositiu. Responsive Web és una tècnica que permet la correcta visualització dels diferents continguts ja sigui des d'un ordinador, una tablet o un smartphone.

Minimalisme (Menys és més)

Estem sobresaturats d'impactes informatius. Optem per dissenys web que permetin la clara difusió i recepció dels diferents missatges que vulguem transmetre. Un disseny minimalista a més, disminueix el temps de càrrega de la web.

Microsites (one page)

Per facilitar la navegació en els aparells mòbils, molts projectes web opten per desenvolupar un disseny vertical infinit on s'accedeix a la informació de manera seqüencial. És el que s'anomena com a plana web One-page.

Animacions CSS3

Amb l'aplicació d'aquesta tecnologia CSS3 es poden crear transicions, efectes i tota mena d'animacions que fan de les visites a la web una experiència impactant. Volem fer atractives les visites a la seva web.

Backgrounds animats

La possibilitat d'incloure vídeos com a fons a les webs, ajuda a crear espais únics d'informació. Tots els seus missatges amb un disseny atractiu i animat que cridin molt l'atenció dels seus usuaris, ara si és possible.

Call to action (CTA)

Crearem interaccions per tal de conduir a l'usuari a fer de la seva visita una bona experiència on acabi satisfet i trobi el que realment cercava. Els call to action són avui en dia la manera de fer interactuar a l'usuari dins el mateix espai web segons convingui.

Usabilitat mòbil

Cal que els usuaris d'aparells mòbils puguin accedir als diferents apartats de la web de manera ràpida i fàcil. Els menús d'accés han d'adaptar-se per tal de fer això possible i la informació es pugui visualitzar segons sigui el dispositiu i les seves característiques.

Seguiment de mètriques (Tracking)

Actualment la web ja no només és la seva carta de presentació, també pot ser el seu millor comercial. Cal saber en tot moment que passa, on passa i quan passa quan l'usuari accedeix al seu espai digital. L'analítica web per tant, és imprescindible.

Formularis de contacte

Formularis de contacte personalitzats per tal de respondre a totes les expectatives que tingui vostè a l'hora de poder conèixer millor els clients potencials que estiguin interessats en els seus serveis i productes.

Quin és el model millor de projecte web pel seu negoci?

Si us plau, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté.