Google Ads

(Google Adwords)

Google Ads és una eina online de publicitat patrocinada, que té com a objectiu mostrar els anuncis més rellevants quan un usuari fa una recerca en el cercador de Google. Google Ads treballa amb un recull de paraules clau que activen els diferents anuncis que haguem creat perque en una recerca s'activin a clients potencialment interessats en els seus productes o serveis.


Per exemple, si ens dediquem a la venda de fruita, les nostres paraules clau, és a dir, aquelles que el usuari ingressa més comunament en el quadre de cerca de Google, podrien ser "comprar fruita", "botiga de fruites a Barcelona", "ofertes de fruites", "Comprar fruites tropicals" entre moltes altres.  En el cas que diversos anunciants utilitzin paraules clau idèntiques per activar les seves publicacions o que els seus anuncis apareguin en els mateixos llocs web, Google es converteix en el "rànquing de l'anunci" per decidir quins anuncis es mostraran i en quina mesura.


Aquesta classificació és fruit d'una barreja de diferents factors tals com l'oferta, la quantitat de diners que està disposat a invertir, la qualitat de les seves publicacions i de la seva web, així com l'impacta esperat de les extensions d'anuncis i d'altres formats d'anuncis .

Què és Google Ads?

Campanyes de publicitat a Google Ads

Diferents tipos de campanyes publicitaries per tal d'assolir els seus objectius

Google Ads

Les campanyes publicitaries de cost per clic (CPC) més efectiva i rendible

Ho mesurem tot per optimitzar sempre

Google Adwords és la plataforma publicitaria de CPC (cost per clic) més utilitzada en el món dels cercadors

TOT ÉS MESURABLE

Google Ads, és actualment una de les eines de marketing digital més empreadas a tot el món. Google Ads permet mesurar constanment els resultats i posicionament de totes les seves campanyes de publicitat. 

PUBLICITAT FLEXIBLE

Google Ads permet modificar els vostres anuncis per provar els resultats de nous termes de cerca, canviar la segmentació o simplement detenir la campanya momentàniament.

INFORMES DE RENDIMENT MENSUAL

Mensualment analitzarem i optimitzarem totes les seves campanyes de publicitat i li enviarem uns informes de rendiment i oportunitats de millora.

SEGMENTACIÓ

Google Ads ofereix una elevada segmentació per mostrar els vostres anuncis a les persones que viuen a la vostra localitat, amb interessos al vostre sector, què emplenen determinats dispositius, i una llarga llista de possibilitats per arribar al públic objectiu desitjat.

MULTIPLATAFORMA

Actualment, molta gent navega a través de dispositius mòbils, tauletes, portatils, etc. Google Ads permet anunciar-se en aquest tipus d’aparells electrònics per no perdre cap client potencial.

CONVERSIONS 

Els anuncis de Google Ads són en general, molt més rendibles que els de les diverses xarxes socials com Facebook, Instagram o Twitter ja que aquestes xarxes que són com un canal de comunicació personal,  la publicitat provoca una sensació d’intrusisme.

CONTROL DEL PRESUPOST 

Amb Google Ads mai no us excedireu del pressupost establert previament. Al poder determinar una quantitat màxima i establir un pressupost diari, el seu cost publicitari sempre estarà sota control. 

RETORN DE LA INVERSIÓ ROI

Amb Google Ads, podrem calcular el ROI (retorn de la inversió) a través del seguiment de conversions i determinar quines campanyes són més rendibles.

EFECTIU I AMIC DEL SEO

Gràcies a la seva capacitat de segmentació, amb les campanyes de publicitat de Google Ads podem arribar a les persones que realment estan interessades en els seus serveis, optimitzant per tant, els seus recursos econòmics.