E-COMMERCE TENDA ONLINE

Web design · Web upgrade · Web promotion

Google Adwords

COMERÇ ONLINE
(E-COMMERCE)

La millor oportunitat per vendre els seus productes o serveis arreu del món

Característiques principals d'un comerç online

Les botigues online o també anomenats ecommerce estan arrasant en el mercat tant pels canvis en els hàbits de consum que muestran els dades, com per les ventajas que brinden als empresaris.

INVERSIÓ SOTA CONTROL

El comerç electrònic està en un creixement constant. Podem obrir una nova delegació amb molt més potencial que qualsevol altra botiga física, però amb menys despeses. Amb les botigues online no necessitem d'una alta inversió i les despeses de manteniment són molt més econòmiques que els d'un negoci tradicional on s'ha de pagar lloguer, llum, aigua, etc.

365/24 SEMPRE OBERTS ARREU

S'imagina tenir una botiga oberta els 375 dies de l'any, els 7 dies de la setmana i les 24 hores del dia? A què aconseguiries multiplicar les teves possibilitats de vendes i d'atraure nous clients? Doncs això és exactament el que aconsegueixen les e-commerce. Es calcula que a Internet hi ha més de 350 milions d'usuaris actius, és a dir, compta amb un públic molt més gran que el que podria transitar per una botiga física, i no té cap tipus de limitació geogràfica.

CANAL DIRECTE SENSE INTERMEDIARIS

Els e-commerce són un canal directe amb els clients, als quals els hi podrà mostrar els seus nous productes i les ofertes de la temporada d'una manera molt més senzilla que amb el sistema tradicional. A més, ofereix la possibilitat de feedback, de manera que coneixerà si les seves estratègies estan agradant als seus clients o si has de canviar-les o modificar-les..

CONEIXER ALS SEUS CLIENTS

Els e-commerce ofereixen nombroses eines per conèixer millor als seus clients. Podrà saber quan decideixen abandonar una compra i preguntar el motiu, així com conèixer els seus gustos i preferències analitzant el tipus de perfil dels seus consumidors. Recordi que conèixer als seus clients és la millor manera de adaptar-se a les seves necessitats.

MILLORAR LA IMATGE DE LA EMPRESA

L'aposta pel comerç electrònic transmet una imatge d'empresa moderna i innovadora que s'acosta cada vegada més als hàbits de compra actuals que adquireixen els seus potencials clients.

CONTROL ADMINISTRATIU

Les pàgines webs aposten per la interacció amb l'usuari, a l'igual que fan la resta de canals d'internet, emprant crides a l'acció i formes de contacte recurrents.

Expliquins el seu projecte de comerç electrònic

Si us plau, ompli el següent formulari i ens posarem d'inmediat en contacte amb vosté.

FORMULARI DE CONTACTE